Μήνυμα σφάλματος

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην drupal_get_feeds() (γραμμή 394 του /home/wwwskepe/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2405 του /home/wwwskepe/public_html/includes/menu.inc).

Επισκόπηση

Το ξύλο υπερτερεί από άποψη αισθητικής και υγιεινής σε σχέση με άλλα υλικά δόμησης. 'Όντας φυσική πρώτη ύλη δημιουργεί ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης αποφεύγοντας τη χρήση τεχνητών μέσων δόμησης και επικάλυψης. Τα ξύλινα Φινλανδικά σπίτια κατασκευάζονται από κορμούς Σκανδιναβικής Πεύκης του Αρκτικού κύκλου (οργανωμένη κοπή και αντικατάσταση κομμένων δένδρων) και είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής.Η απαράμιλλη ποιότητα δίνει στο συγκεκριμένο είδος ξύλου ιδιαίτερα χαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας ( λ=0,12 W/mK). Έτσι τα ξύλινα σπίτια με κορμούς διατηρούν το χώρο σας δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Επίσης η στιβαρότητα και ο τρόπος σύνδεσης των κορμών κάνουν τα ξύλινα Φινλανδικά σπίτια πολύ ανθεκτικά στους σεισμούς,κάτι το οποίο είναι ζωτικής σημασίας στη χώρα μας. Τα ξύλινα σπίτια με κορμούς αποτελούν ένα υγιεινό και ασφαλή χώρο κατοίκησης.Μπορούν να κατασκευαστούν οπουδήποτε και είναι ένας ξεχωριστός και ευχάριστος χώρος διαβίωσης..

Ελληνικά